Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Учени обясниха коя е най-опасната поза в кревата

Публикувано

на

Група учени откриха коя е най-опасната поза в кревата, съобщава британският вестник „Индипендънт“. Проучване, проведено в Бразилия показва, че най-често травмите с фрактури на пениса по време на полови контакти се получават, докато жената е отгоре.

Най-вероятната причина за това е, че при тази поза жената контролира положението на половия орган на своя пратньор с цялото си тегло и не може да спре навреме акта, ако има случай на „неправилно проникване“. Тогава неудобството за нея е минимално и тя почти не усеща болка, но при мъжа е точно обратното.

Втората най-опасна поза е, когато жената е на четири крака. Учените обявиха и коя е най-безопасната поза – класическата „мисионерска“, при която мъжът е отгоре.

Изследването е взело предвид цифрите от три големи болници в бразилския град Кампинаш, където за 13 години са прегледани 44 мъже със съмнения за счупен полов орган.

42 от случаите са били потвърдени от лекар. 28 от „фрактурите“ са станали по време на секс с разнополов партньор, 4 – между хомосексуалисти, 6 при мастурбация и 4 при неизяснени обстоятелства.

Източник: tribali.info

Избрано