Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

Русев казва три пъти „да“ на Лана

Публикувано

на

Родният ас в кеча Александър Русев стяга сватба като в приказките. Мирослав Бърняшев, както е истинското му име, е верен на поверието – три дни яли, пили и се веселили. Затова той планира да каже три пъти „да“ на бъдещата си съпруга – Лана. Хубавицата, която всъщност се казва Катрин Джой, се похвали на специален сайт с тържествата, които са организрали с Русев.

Те стартират на плажа на Малибу на 30 юли. Там двойката ще се венчае пред приятелите си в САЩ. След това ще вдигне купон, който ще продължи шест часа в ресторант „Сънсет“. На 1 септември Русев и Лана са чакани и у нас. Този ден те ще се врекат един на друг и пред Господ в Бачковския манастир. 24 часа по-късно идва ред и на гражданската церемония в родния град на Миро – Пловдив. Тя ще продължи с веселба по нашенски в заведение край Марица.

Бъдещото семейство улесни гостите си, като има запази стаи в няколко хотела в Лос Анджелис и под тепетата. Сред тях ще бъде и актрисата Британи Сноу, която е добре позната у нас от сериала „Пътеводна светлина“.

Източник: Стандарт

 

Избрано