Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Гонзо посочи единственото правилно действие пред Ники Митов

Публикувано

на

Старши треньорът на Черно море и бивш такъв на Левски – Георги Иванов – Гонзо, каза очевидната истина за колегата си в „синия“ клуб Ники Митов – единствената алтернатива пред нисичкия специалист е да си подаде оставката и да напусне доброволно „Герена“, където очевидно е нежелан.

„На Левски ще му е много трудно да се бори за титлата. Лудогорец и ЦСКА си запазиха отборите, а „сините“ градят нов и им трябва време. Но ако наистина попълненията са качествени, смятам, че Левски ще е конкуренция на Лудогорец и ЦСКА.

На „Герена“ трябва да си решат проблемите, които дърпат отбора назад. Не съм в клуба от една година, но смятам, че всеки добър треньор би трябвало да се справи със ситуацията на „Герена“. На този отбор му трябва самочувствие и спокойствие и нещата ще се получат. Ако ги няма тези неща, дали новият треньор ще се казва Аврам Грант или Жозе Моуриньо – никой няма шанс да успее.

Проблемите на Левски са много. Като се започне от тези между публика и ръководство, мине се през треньорските и чисто футболните. В крайна сметка не искам да правя анализ, но от това, което виждам и чета по медиите – има проблеми на всички нива. Трябва да се подобрят отношенията между феновете и ръководството и отбора – само тогава може да се получат нещата. Основният фактор за Левски винаги е бил публиката. Ако тя е срещу отбора, няма никакъв шанс за успех.

„Митов от много отдавна няма място на „Герена“. Не може зад гърба ти да преговарят с друг, а ти да продължаваш да искаш да си треньор. В крайна сметка всичко опира до достойнство и самочувствие.

Избрано