Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Вратарят на Испания имал причина нарочно да пусне трите гола на Роналдо!

Публикувано

на

Вратарят на Испания Давид де Хеа си имал причина да пусне трите гола на Португалия на старта на Мондиал 2018. Всъщност Де Хеа си разменил мястото под рамката със стража на Ливърпул Лорис Кариус, който искал да отмъсти на половин дузината футболисти на „балета“ в състава на Ла Роха за „тройката“ срещу неговия Ливърпул от финала на Шампионската лига.

„Двамата много си приличаме и помолих Давид да заема мястото му за този мач, че да прецакам „балеринките“. Покрай смяната на селекционера и наличието на Роналдо в отсрещния отбор никой не забеляза, че съм аз.

Де Хеа също беше доволен, че сума ти време Реал все го привличаше, а накрая си остана в Юнайтед, с който не може да вдигне нещо“, разкрил Кариус пред свои близки.

Роналдо също останал доволен от врътката, но си замълчал, защото отдавна искал да накаже Испания, задето го осъди да плати 20 млн. данъци. „С тия пари можех да направя и Де Хеа, и Кариус сурогатни майки“, чиято Джорджина го отряза за още, за разлика от двамата вратари.

Изрично подчертаваме, че тази новина е шега и няма намерение да обиди никого.

Споделяйки я, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във фейсбук! ?

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано