Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Още един отбор заплаши, че ще напусне първенството

Публикувано

на

 Поморие стана поредният отбор, който заплаши да напусне първенството на Втора лига. След загубата с 1:4 при вчерашното гостуване на Ботев (Гълъбово)  изпълнителният директор на тима Огнян Ралев изказа недоволството си от главния рефер Петър Кузев, допълвайки, че ще има заседание в клуба, на което ще се реши дали да останат в групата.
„Това вече не може да продължава по този начин. В днешния мач бяхме смазани и тотално ощетени от рефера.

Не знам кой изпрати това младо момче да се гаври на наш гръб. То не бяха червени картони, обратни отсъждания, дузпа не бе свирена за нас. Страшна сеч. Ще подадем контестация,ще искаме наказания, но не знам дали има смисъл. Ние искаме да бъдем оставени на мира, да се надиграваме със съперника и да има феърплей.В понеделник ще има заседание на ръководството и ще решим дали да останем в групата. Други отбори също изразиха недоволство и заплашиха да напуснат. Ние също ще решаваме. Така повече не може да продължава. Искаме справедливо отношение към нас“, заяви Ралев пред “КотаСпорт”.

Избрано