Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Луд спорт

Прекъсналата финала на ШЛ мацка тренирала нахлуването в българската Първа лига!

Публикувано

на

Кинси Волански, която изскочи на терена по време на финала на Шампионска лига между Ливърпул и Тотнъм, тренирала препускането на терена в България! Русокосата дама имала няколко опита на мачове от Първа лига, но начинанието било толкова неуспешно, че дори медиите не го отразили.

„Дойдох в България да направя няколко опита, защото всички казват, че първенството ви също било порно. За съжаление не ми се получи.

Влязох на мач от Първа лига или каквото му викате там.

На входа някакъв полицай ми дърпа единия сантиметър лента, дето ми скрива срамотиите, бомбички търсел. Пусна ме, все пак моите бомби са по-нагоре. Беше тъпо да сме в сектор „В“ само аз и още четирима чичковци със слънчоглед. Мрежата към терена беше скъсана и нямах проблеми да се провра необезпокоявана, но след това се пречуках от хвърчащите парчета настилка на пистата.

Изправям се, влизам на игрището, но стаюрдите толкова дебели, че мога да ги изпреваря с обиколка. И футболистите каталясали, няма кой да ме подгони, само ми подвикна един да му дам GSM-а.

Излизам си с лек темп, заглеждам към централната трибуна, там всички зяпнало в телефоните, сигурно слагат на корнери или „обръщалки“. Излизам си, никой не ме усети, докато на вода на стадиона не почнаха да ме лаят улични псета и тогава наистина трябваше да дам газ“, оплака се Волански.

Изрично подчертаваме, че тази новина е просто шега и няма намерение да обиди никого. 🙂

Споделяйки я, носите пряка отговорност за доброто настроение на Вашите приятели във фейсбук. 

Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.
Съвпадението с реални събития, свързани с действително съществуващи субекти и обекти, носещи същите имена както героите в изложените писмени текстове е случайно и неволно.
Всеки читател и посетител на тази страница приема безусловно гореизложеното.
Читателите са единствените, които носят отговорност, за това как приемат информацията от художествените измислици.
Никой няма право да я разпространява (информацията), тълкува и внушава като истинна.
Всеки, който отказва да приеме написаните правила трябва да напусне този сайт незабавно.
Авторите на сайта НЕ носят съдебна, финансова, наказателна или каквато и да е друга отговорност за морални или финансови, или каквито и да е било щети нанесени от или косвено произтичащи от публикуваната информация.
Творческите измислици са защитени от конституционно гарантираната свобода на словото, както и от авторското право и всички сродни нему права.
Използването на материали от този сайт става само с разрешение на авторите му или ако сложите линк към нашата страница.
Собствениците на сайта ще отстраняват текстове от сайта си само при условие, че нарушават авторските права на други лица.
Всеки, който посещава тази страница, автоматично се съгласява и приема задължителните правила на авторитe, изложени в горния текст.

Избрано