Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Топ публикации

Венци Стефанов „сипа“ добре на националите: Клатуркаш ги, база-маза, чартъри-мартъри

Публикувано

на

източник: Мони ГЕОРГИЕВ

Най-дълголетният футболен шеф у нас – президентът на Славия Венцеслав Стефанов, изрази мнение, че БФС няма пряка вина за слабите резултати на националния отбор.

„Това, че сме финансово добре подсигурени, не ни пречи да паднем от Косово. Те нямат държава, но имат отбор. Следващият сериозен противник, от който можем да загубим, е Катманду или Улан Батор.

Какво да ги направиш? Клатуркаш ги, база-маза, чартъри-мартъри. На световното в САЩ нямаше пари за чартър. Събраха се като тия пред черквите, дето седят, отидоха и бихме, защото имаше мъже, сега са татуировките, гъзарията. Айде 10 чужденци, нашите в обоза. Оня дошъл, бил от четвърти-пети микрорайон в Бразилия или Бряг на слоновата кост, на социална издръжка сме го сложили, а нашите момчета ги няма никакви. Упреквам ръководството единствено, че не задължи елитните отбори да играят с 1-2 наши футболисти под 21 г.“, заяви Венци Стефанов.

Избрано