Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият месечен хороскоп за август’2019

Публикувано

на

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през август ще възникнат различни моменти на напрежение и стрес свързани с хора, които познавате. Това ще са събития, които ще определят тяхното бъдеще по някакъв начин и ще бъдат свързани с голяма житейска промяна, пише astro.velida.net.
Като цяло през този месец вашите основни ангажименти, планове или събирания ще имат връзка с хора от ежедневното ви обкръжение: роднини, колеги или приятели. Ще имате срещи или събирания по специален повод свързан с тях.


През този месец ще следите важно събитие в семейството на ваши приятели: годеж, сватба, раждане на дете и др.
Някои от несемейните представители на зодиакалния знак Стрелец ще получат сериозно предложение за брак или ще поставят началото на общо съжителство с настоящия си партньор.
Във финансов план август ще изиска от вас повече внимание и планиране на разходите през месеца.
През тези тридесет и един дни избягвайте рискове или неприятности, не търсете лесни печалби. Могат да възникнат забавяния около пари, които очаквате да получите.
Битови проблеми ще възникнат около имот, който притежавате или мебели, техника в дома ви. Тези неща, могат да предизвикат необходимост от непланиран или скъпоструващ ремонт, закупуване на нова вещ и др.
Сериозните ангажименти, които ще имате през този месец, нека не бъдат причина за напрежение в отношенията ви.
Конфликтите през този месец могат да забавят или осуетят реализацията на плановете ви.
Като цяло живота ви върви в правилна посока, независимо от вашите собствени усещания на този етап.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през август вероятно ще посрещате приятели и роднини отдалеч или ще пътувате за да им гостувате.
Възможна е раздяла с роднина или с приятел, който ще замине да учи, да работи или да живее зад граница.
Разходите ви през този месец вероятно ще се окажат по-големи от приходите, но затова има конкретна и важна причина.
През август ще възникне забавяне на пари, на които ще разчитате и това може да бъде причина да поискате помощ от родител, роднина или да вземете заем.
През този месец пазете личните си вещи и пари на обществени места.
През август ще преживеете безпокойство свързано със здравословните проблеми на близка жена или приятелка.
Ще възникне необходимост да вземете едно важно решение през този месец и то ще бъде причина за напрежение или безсъние. Вероятно нещата сами ще намерят своето разрешение.
През август ще имате среща с хора, които са в някаква финансова безизходица или са допуснали грешка, провал от финансов характер.
Август вещае неприятна новина свързана с жена и със събитие в нейния живот свързано със съдебно дело, юридически казус или друг сериозен проблем свързан с работата и.
Добрите новини през този месец ще ви успокоят, че вървите по правилния път на развитие. Те ще ви заредят с оптимизъм и енергия да продължите напред. Предстоят ви интересни срещи, разговори, комуникация с хора отблизо и далеч.
През август ще получите предложение, трудно ще отхвърлите, независимо с какво е свързано.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през август ви предстоят различни събития свързани с хора, които живеят на разстояние от вас.
През август мнозина ще пътуват с цел ваканция, събиране свързано с личен празник, преместване по местоживеене и др.
Това ще бъде благоприятен месец за пътуване, особено ако то е свързано с туризъм, почивка или друг вид забавления.
През този месец може да получите новина свързана с майчинство или с раждането на дете.
През август може да получите неприятна новина свързана с жена, която живее в същото населено място като вас.
Затруднения или някакъв вид грижи може да възникнат около роднина, който ще преживее труден момент в живота си, свързан със загуба или друга лична драма.
Повече емоционално натоварване може да имате около човек от собственото си семейство.
През август ви предстоят най-различни непредвидени или инцидентни срещи.
През този месец ще получите важна за вас информация или придобивка, нещо което ще бъде полезно за вас в бъдеще.
Може да имате късмет и във финансовите си дела, като получаване на неочаквани пари или по-добра печалба от работа/бизнес.
През август ще получите предложение, договор или документ, който ще ви направи по-сигурни за бъдещето ви. Тези неща могат да осигурят успешната реализация на конкретен ваш план.
Проявите на неискреност или манипулация от страна на някои хора може да ви принуди да се отдалечите от тях. Избягвайте обаче емоционални реакции, конфликти и др.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, август ще бъде един интересен месец за вас с развитие на полезни за бъдещето ви отношения.
През този месец може да очаквате развитието на интересни събития свързани с жена, с която живеете или работите заедно.
През този месец мнозина от представителите на знака Риби, ще могат да очакват печалба от неочакван източник.
Децата родени под знака на Риби ще са източник на положителни емоции, вероятно най-вече поради техни лични празници и постижения на база талант и умения.
През август в дома или в семейството ви ще се преживее важно събитие свързано с роднина, който живее в момента в друго населено място.
Някои от вас през този месец ще са присъстват на събития свързани с годеж, сватба или ше се зарадват на новина за раждането на дете.
През август ви предстоят много емоции свързани с пътуване. Тези събития, вероятно ще са част от започнала вече или предстояща промяна в семейството ви.
През този месец може да очаквате успех в съдебен или юридически казус свързан с имущество (ако сте ангажирани с подобен казус).
Ако имате очаквания за пари, които да получите чрез жена, те определено ще се реализират.
Неприятности с хора от кръга ви съседи или колеги ще имат неочакван обрат.
През август очаквайте успех важно за вас предложение, което ще дойде чрез човек, който е ваш ръководител или бизнес партньор.
През август е имат по-добри финансови възможности, отколкото през юли. Разходите ви обаче са непредсказуеми.

ЧАСТ I – ТУК

ЧАСТ II – ТУК

Избрано