Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Всеки е щастливец, ако има тези зодии в живота си

Публикувано

на

Въпреки, че звучи като клише, тези зодии са наистина специални и техните представители правях живота на хорото около себе си жив и интересен. И далеч не само това! Те са солта на живота и без тях той няма „вкус“.  Тези хора ви карат да се усмихвате, да се радвате, че сте живи, те карат слънцето да изгрява специално за вас всеки ден!

1.Телец

Телците са като таралеж в гащите, всички знаем това, но все пак без тях не можем! Те може и да имат много недостатъци, с които не всеки може да свикне, но са наистина прекрасни хора по душа.

Състрадателни са, верни са, обичат силно и никога няма да предадат. Животът не е само черно и бяло и не можем да заклеймяваме хората по един или друг техен недостатък. Повечето хора са добри в същността си и точно добротата трябва да търсим, пише novite30.bg7.eu.

Телците могат да направят живота ви много пъстър и всяко приключение с тях остава за цял живот. Ако имате Телец за партньор, трябва да знаете, че сте в сигурни ръце. Ако можете да изтърпите променливите им настроения, досадният инат и цупенето, всичко друго с тях е песен. Грижовни са, обичат завинаги и дават всичко за човека до себе си.

Най-хубавото качество на Телците: Изключително верни са, никога няма да ви предадат.

НАПРЕД >>

 

 

 

Избрано