Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Подробен седмичен хороскоп (26 август – 1 септември 2019)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 26 август – 1 септември, 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица следете внимателно информацията, която ще получите при една ваша среща, разговор или чрез Интернет комуникация.
Тази информация ще бъде важна за вашите лични, семейни или бизнес планове.
През тази седмица може да промените плановете си за една среща или да откажете покана за събиране, поради ваши лични емоционални или здравословни причини.
През тези седем дни ще ви натъжи новина свързана със загуба или кражба в живота на хора, които познавате.


В любовния ви живот събитията ще са доста непредсказуеми, по-скоро напрегнати, подвластни на емоции и чувства, които трудно ще бъдат контролирани.
Ще сте склонни към свръхчувствително възприемане на думи или действия. Лесно ще възникват недоразумения или противоречия.
Очаквано развитие ще имат ваши неприятности или проблеми от изминалата седмица. За тяхното настоящо развитие от голямо значение ще са действията на хора от дома или семейството ви.
През тази седмица ще се обмислят, обсъждат или решават действия свързани с дома, в който живеете или с имот, който притежавате.
Жените Овен ще имат благоприятна във финансов план седмица. Действайте планирано, практично и не допускайте вмешателство в първоначалните ви планове.
Мъжете ще търсят изход от неприятна ситуация, която сами са предизвикали с темперамента си. Ще ви бъде трудно да поискате извинение, а ще трябва!

ЗА СЛЕДВАЩАТА ЗОДИЯ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Избрано