Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

Момче с избити зъби след футболен мач в София (ВИДЕО)

Публикувано

на

Момче е било жестоко пребито след аматьорска футболна среща в София. Калоян Тилев е с няколко избити зъба и комоцио, след като тийнейджъри от противниковия отбор му нанесли десетки удари в главата.
По думите му провокацията е дошла от другия футболен отбор по време на мач в събота вечерта. „Срещата се организира чрез Facebook.

Дойдохме на игрището. Всичко започна нормално. По време на мача те започнаха да се държат по-грубо и да ни провокират. На това аз отговорих с малко по-остри влизания и вероятно затова ме нападнаха след мача”, каза още Тилев.

След края на мача заплахите стават факт. Осем момчетата от футболен клуб „Зенит” нападат Калоян с удари по главата. „Аз нямах никакъв шанс срещу тях, защото те бяха осем човека”, допълни Калоян.
„Ругаеха ни, заплашваха ни по време на мача, че ще ни убият. Ние си мълчахме и не искахме да се стига до ексцесии”, разказа един от съотборниците на Тилев – Мартин Заков.

„Зъбите ми са реимплантирани. Венецът ми е зашит. Болката вече отшумя. От комоциото при дневна светлина все още се чувствам замаян, болят ме очите”, каза пострадалият Тилев./Нова ТВ

Избрано