Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Подробен месечен хороскоп за октомври 2019 г.

Публикувано

на

Козирог Месечен Хороскоп Октомври 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, през октомври ще получите важно предложение или новина, която ще е свързана с жена.
През този месец ви предстоят някои важни решения или промени свързани със семейството ви. За съжаление някои от вас ще преживеят лична, роднинска или приятелска семейна раздяла или развод.
През октомври мнозина ще преживеят радостни събития свързани с по-малък брат или сестра, дете или внуче.

Този месец вещае новина свързана с раждането на дете.
През октомври ще възникне неочаквано разкриване на лъжа, измама и други подобни събития, които ви касаят вас лично и са вследствие действията на човек от кръга ви роднини.
През този месец бъдете внимателни с кого пътувате и какво транспортно средство използвате.
През октомври ще ви зарадва радостна новина, която ще получите чрез мъж.
Възможни са също така преживявания свързани с постигането на личен успех, получаване на награда, признание за вашите способности и др.
Жените Козирог ще преминат през трудни моменти, в които от тях ще се изиска да вземат важно решение, да дадат конкретен отговор или ясно (категорично) да реагират в една деликатна ситуация. Това ще бъде благоприятен месец за промени, за юридически дела и за едно ново начало.
Мъжете ще са склонни да се изолират в дома си с приятни (лично за тях) занимания. Ще избягвате динамичен социален живот с хора, които не са от семейството или от тесния ви кръг от приятели.

ЗА СЛЕДВАЩАТА ЗОДИЯ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Избрано