Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Роналдо издирва три служителки на ресторант, помогнали му в детството

Публикувано

на

Интересните истории от обширното интервю на Кристиано Роналдо пред Пиърс Морган продължават. Поредната е свързана с детството му и изненадващата помощ, която той получил от три служителки на “Макдоналдс”.

„Бяхме малки и много гладни. До стадиона в Мадейра имаше ресторант „Макдоналдс“.

Чукахме на вратата и питахме дали имат някакви останали бургери. Там винаги беше Една, а също и още две жени. Така и не ги срещнах повече.

Попитах в Португалия, казаха, че ресторантът е затворен. Ако това интервю обаче може да помогне, за да ги намеря, ще съм много щастлив. Искам да ги поканя в Торино или Лисабон на вечеря, за да им се отблагодаря. Искам да върна жеста“, заяви Роналдо.

Нападателят на Ювентус говори и за това кое е по-хубаво за него- сексът с Джорджина Родригес или задната ножица срещу Ювентус?

„Не, не мога да сравнявам секса с моята Джио и онзи гол. Няма начин. Да, това е гол, който от години се опитвам да отбележа, имам над 700 попадения, а този е най-красивият, но просто няма как двете неща да се сравнят“, сподели Кристиано Роналдо.

Избрано