Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Треньорите и играчите на Спартак (Пл) намалиха заплатите си наполовина

Публикувано

на

Спортно-техническият щаб и футболистите на Спартак (Плевен) направиха жест към клуба. След обстойно обсъждане помежду си са взели решение да намалят заплатите си драстично. С реализирането на идеята треньори и състезатели демонстрират, че проявяват разбиране, относно финансовите трудности на Спартак и желаят той да върви напред.

„Взехме това решение, за да може новите по-малки суми да се изплащат навреме и да се избегнат излишните обещания и протакането на заплащанията, както беше досега.

Именно подобни системни забавяния са една от причините довели до решението за неявяването за мача от 8-ия кръг на Втора лига на 14 септември в Монтана“, коментират в съблекалнята.

Четирима обаче са си тръгнали от отбора – защитници Иво Върбанов, Йордан Радев, халфовете Траян Димитров и Петър Вуцов. Изключително тежък удар е напускането на Върбанов, който беше основен състезател в защитната формация.

Въпреки последните сътресения, спартаковци излизат утре за първа победа в първенството. Двубоят в Ловеч срещу едноименния тим на град Поморие започва в 18:00 часа и е от 9-ия кръг на Втора лига.
Освен на четиримата напуснали, треньорите Красимир Бислимов и Петър Ванков няма да могат да разчитат и на Жулиен Бенков, който е със разкъсана предна кръстна връзка на коляното.

Избрано