Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Люпко Петрович се нахвърли върху съдията и даде интересен коментар за Никоай Бодуров

Публикувано

на

Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович се изказа остро срещу Станимир Тренчев за днешното му съдийство на “Армията”. Червените спечелиха домакинството си на Царско село с 3:0, но сръбският специалист обяви, че реферът е опропастил всичко. Освен това Петрович засегна и темата с отстранения капитан Николай Бодуров. Той посъветва въпросите да бъдат отправяни към футболиста и собственика на тима Гриша Ганчев, а не към спортно-техническия щаб.

“Мога да кажа, че Царско село е добър отбор с добри футболисти. Демоннстрира добри игри. Победихме силен съперник. Ако Царско село играе така, както през първото полувреме срещу нас, ще затрудни доста отбори.

Царско село има добър тим с класни футболисти.

Имахме две положения през първото полувреме, контролирахме играта, държахме топката. Не позволявахме на противника да стига до нашата врата. Значи първото полувреме сме играли добре. Всичко беше в наша полза. През второто полувреме трябваше да падне гол, както се и случи. После стана лесно – вкарахме втори и трети гол”, каза Петрович, след което атакува съдията.

“Не бива на собствен терен да има такова съдийство. Имаше една чиста дузпа в наша полза. Два пъти ни спряха атаки заради засади. Защо този съдия свири по този начин? Кой му казва как да свири?

Той накрая опропасти всичко. Жал ми е за това нещо, но не мога да си мълча. Съдията трябва да свири 50/50, но не е така”, ядоса се Люпко, който допълни, че и занапред ще продължи да залага на Бусато за сметка на Черниаускас.

“Засега Бусато държи своето място. Три пъти застава на вратата и три пъти не допуска гол. Как да не е титуляр?”, коментира сърбинът.

В заключение той говори и по темата “Бодуров”.

“За Бодуров трябва да питате него. Лично Гриша Ганчев ще прецени. Не питайте нас, а Бодуров и Гриша Ганчев. Нямаме общи гледни точки”, завърши треньорът на червените.

Избрано