Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Младеж почина, след като се самозадоволил 56 пъти и без да спира

Публикувано

на

Тийнейджър от Портланд мастурбирал 56 пъти подред без спиране, преди да умре от сърдечен удар. С действията си, той счупи световния рекорд и бе удостоен със сертификат от представител на Гинес.

Джером Карпентър е намерен мъртъв в спалнята си. Смята се, че Джером е страдал от депресия поради „изключителна самота“.

Майка му открила тялото и се обадила на полицията.

Тя споделила по-късно пред Huzlers: „Мина 1 час, откакто го повиках за обяд. Джером беше типът момче, което ще си открадне храна от чинията ти, когато не гледаш. Знаех, че нещо не е наред, щом той не е слезе да яде. Синът ми беше страхотно дете“, споделя през сълзи жената.

Полицията пристигнала в дома му около час, след като г-жа Карпентър им се обадила.

Офицер Дийн Мароу коментира какво видял, когато отворил вратата на спалнята на Джером. „Младият мъж беше на леглото си. Пенисът му беше отделен от тялото му. Сигурно го е правил толкова интензивно, че просто се е отлепил от тялото му. Открихме, че пенисът му е хванат в лявата ръка толкова здраво, че не можехме да го отлепим“.

Полицаите все още разследва случая. Погребението на Джером ще се състои следващата седмица.

Избрано