Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Емилия загуби много скъп човек! СНИМКА

Публикувано

на

Емилия понесе нова загуба на един от най-скъпите хора в своя живот и емоционалното й състояние в момента е доста крехко.

Фолкпевицата, която неведнъж е споделяла, че е много чувствителна, прие с изключителна тъга новината, че си е отишъл любимият й учител Димитър Колев.

Преди години именно музикантът дава тласък на кариерата на гласовитата блондинка и разкрива таланта й. Днес Емилия дължи факта, че е една от най-големите поп фолк звезди у нас именно на него.

„Един прекрасен човек, голям музикант и неподражаем педагог ни напусна.Димитър Колев – учител, на който дължа много от това, което съм в момента.

Един човек, който ми даде толкова много. Даде ми основата, която до ден днешен ми е нужна и се гордея, че точно той ми беше първия учител по музика“, написа изпълнителката в социалата мрежа. И добави през сълзи:

„Поклон пред светлата ти памет, учителю! Оставам с голямо уважение към вас и благодаря!!! Съболезнования на всички близки“./

изт. „Блиц Шоу“

Избрано